Aanstaande woensdag Clean Up West

CleanUp West is een project waarbij wijkbewoners samen zwerfafval in Tilburg West opruimen. Dat gebeurt iedere eerste woensdagmiddag van de maand. De eerstvolgende edities in 2022 zijn op: 5 oktober,  2 november en 7 december.

Doe je mee? Op deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één van de twee rondes. De eerste ronde is van 13:30 uur tot 15:00 uur en de tweede ronde van 15:00 uur tot 17:00 uur. Deelnemen aan beide rondes mag natuurlijk ook, maar het hoeft niet!

Meld je aan!
Aanmelden gaat via
www.wijwest.nl/cleanup. De rondes starten op bovengenoemde tijden vanuit de WIJktuin bij WIJ West. We zorgen voor genoeg afvalgrijpers, maar je mag ook een eigen grijper meenemen als je die hebt.

Publicatiedatum: maandag 3 oktober 2022

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer