KookLokaal West

Koken, lunchen en ontmoeten

Samen eten verbindt, en koken dus ook. Tilburg West is een wijk vol uiteenlopende culturen en achtergronden. Als er een ding is waarin cultuur zichtbaar is, is het eten. Daarom hebben ontwikkelen we samen met bewoners een programmalijn van activiteiten rondom koken en eten.

Lunchroom

Sinds kort is de Lunchroom bij het KookLokaal geopend. Hier kun je bijvoorbeeld
terecht voor een gezonde en betaalbare tosti, een lekkere kop soep en meer. En als het weer meezit, zetten we het terras neer. Kom je een keer langs? De actuele menukaart van de Lunchroom ziet er als volgt uit:

Soep van de week 1 euro
Tosti halal met kaas 1 euro
Tosti vega met gegrilde groenten 1 euro
Tosti van de week 1,50 euro
Uitsmijter met kaas of kalkoen of ham 3,50 euro
Koffie of Thee 0,75 euro
Frisdrank (uit fles) 0,75 euro 

Vrijwilligers koken mee
Lijkt het je wat om mee te helpen bij het bereiden van maaltijden? Als vrijwilliger of om werkervaring op te doen? Dat kan bij ons. Onder begeleiding van een kok leer je van alles.

Wijkontbijt
Elke woensdagochtend organiseren we het wijkontbijt. Een gezonde en gezellige ontmoeting in de huiskamer. Je bent welkom om een keer te komen kijken.

Online Kookboek
Samen met de wijk maken we het online kookboek van West, zodat we van elkaars kookkunsten kunnen genieten. Je vindt het via wijwest.nl/spotlight/online-kookboek. Je kunt daar ook je recepten aanleveren. Doe je mee?


Activiteiten
Samen met partners organiseren we regelmatig kookactiviteiten. Via onze socials en het nieuwe op deze website lees je daar dan meer over. Lijkt het je wat om daar eens aan mee te doen? Je kunt je gratis aanmelden via info@wijwest.nl.

 

laatste nieuws

Denk mee over spelen en sporten in Westerpark!

Denk mee over spelen en sporten in Westerpark!

Oproep van de gemeente: Denk met ons mee! Het is belangrijk dat kinderen volop buiten kunnen sporten, spelen, bewegen en ontdekken, alleen of samen met buurtkinderen. Daar zijn aantrekkelijke, avontuurlijke en veilige speelplekken in de buurt voor nodig. De gemeente...

Lees meer
Duurzame uitdaging

Duurzame uitdaging

Ben je nog op zoek naar een leuke en duurzame uitdaging? 52 Weken Duurzaam nodigt je uit om je leven leuker en duurzamer te maken. Met iedere week een verrassende en duurzame uitdaging.💚 Doe je mee? Bekijk onderstaande video voor meer info over hoe de uitdaging in...

Lees meer
Hulp nodig bij energierekening?

Hulp nodig bij energierekening?

In deze koude tijd voelen we allemaal de gevolgen van de oplopende energiekosten. Onze rekeningen stijgen en niet iedereen kan dat betalen. Dat is niets om u voor te schamen. Er komen heel veel mensen door in de knel. Veel meer dan u misschien wel denkt. Stichting...

Lees meer