KookLokaal West

Koken, lunchen en ontmoeten

Samen eten verbindt, en koken dus ook. Tilburg West is een wijk vol uiteenlopende culturen en achtergronden. Als er een ding is waarin cultuur zichtbaar is, is het eten. Daarom hebben ontwikkelen we samen met bewoners een programmalijn van activiteiten rondom koken en eten.

Lunchroom

Sinds kort is de Lunchroom bij het KookLokaal geopend. Hier kun je bijvoorbeeld
terecht voor een gezonde en betaalbare tosti, een lekkere kop soep en meer. En als het weer meezit, zetten we het terras neer. Kom je een keer langs? De actuele menukaart van de Lunchroom ziet er als volgt uit:

Soep van de week 1 euro
Tosti halal met kaas 1 euro
Tosti vega met gegrilde groenten 1 euro
Tosti van de week 1,50 euro
Uitsmijter met kaas of kalkoen of ham 3,50 euro
Koffie of Thee 0,75 euro
Frisdrank (uit fles) 0,75 euro 

Vrijwilligers koken mee
Lijkt het je wat om mee te helpen bij het bereiden van maaltijden? Als vrijwilliger of om werkervaring op te doen? Dat kan bij ons. Onder begeleiding van een kok leer je van alles.

Wijkontbijt
Elke woensdagochtend organiseren we het wijkontbijt. Een gezonde en gezellige ontmoeting in de huiskamer. Je bent welkom om een keer te komen kijken.

Online Kookboek
Samen met de wijk maken we het online kookboek van West, zodat we van elkaars kookkunsten kunnen genieten. Je vindt het via wijwest.nl/spotlight/online-kookboek. Je kunt daar ook je recepten aanleveren. Doe je mee?


Activiteiten
Samen met partners organiseren we regelmatig kookactiviteiten. Via onze socials en het nieuwe op deze website lees je daar dan meer over. Lijkt het je wat om daar eens aan mee te doen? Je kunt je gratis aanmelden via info@wijwest.nl.

 

laatste nieuws

WIJktuin

WIJktuin

Ons terras is open! Elke donderdag kun je op het terras heerlijk komen genieten. Voor een klein prijsje kun je al  van de heerlijke tosti's en soep bestellen. Kom je gezellig langs?

Lees meer

De volgende editie van de CleanUp West komt er weer aan! WIJ West starte eerder dit jaar met CleanUp West, een opruimproject waarbij een aantal keer per jaar, samen met wijkbewoners, zwerfafval in West wordt opgeruimd. De derde editie vindt plaats op woensdagmiddag 15...

Lees meer
Avontuurlijk spelen in de buurt

Avontuurlijk spelen in de buurt

Dit artikel afkomstig van, www.sportintilburg.nl/buitenspelen, brengen we graag bij je onder de aandacht: Kinderen spelen steeds minder buiten. Uit onderzoek is gebleken dat dit o.a. komt door drempels die ouders ervaren en een groter vrijetijdsaanbod voor kinderen...

Lees meer